Майк Тайсън и Джейк Пол до голяма степен изненадаха всички свои

...
Майк Тайсън и Джейк Пол до голяма степен изненадаха всички свои
Коментари Харесай

2 милиона за билет - ето какво ще получи човек, за да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Майк Тайсън и Джейк Пол значително изненадаха всички свои почитатели и тези на бокса с мача между тях, който проведоха.
 Джейк Пол и Майк Тайсън ще се изправят в боксов мач, излъчен по Netflix
Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Очаква ни представление

На 20 юли тази година двамата ще се изправят един против различен на AT&T Stadium в Тексас, с цел да потвърдят, че развлечението може да се сервира под всевъзможни форми - най-много непредвидени.

57-годишният Тайсън и 27-годишният Пол се приготвят трескаво за боксовия мач, а към този момент стана ясно и какви са цените на ВИП билетите за събитието. Става дума за едни 2 милиона $ .
 Снимка 665292

За всички тези пари, притежателят на ВИП билет за мача, ще се снабди с две места, ситуирани директно до кръга. И още четири места на първи ред и четири на втори. Достъпът до цялото оборудване ще бъде безграничен, а също по този начин в цената е включена и персонална защита.

Освен това, преди боксовия мач притежателят на подобен билет ще може да се снима както с Майк Тайсън, по този начин и с Джейк Пол в съблекалнята на всеки един от тях. Ще може да се снима с двамата и на кръга след мача, като ще получи и боксови ръкавици, подписани от Тайсън и Пол.

Последният професионален мач на Майк Тайсън бе през 2005 година, когато загуби от Кевин Макбрайд, само че през 2020 година се качи още веднъж на кръга за зрелищен мач с Рой Джоунс. Колкото до Джейк Пол, на професионалния кръг ютюбърът има 10 мача, от които загуби единствено един от Томи Фюри, пише Bleacher Report.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР